Η Εταιρεία μας

Η ΖΕΡΒΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ είναι μία εξειδικευμένη κατασκευαστική εταιρεία που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών, έχοντας ως έδρα την Πάτρα. Ιδρύθηκε από τον Ζέρβα Παναγιώτη το 1995 και έκτοτε είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Γερμανικής εταιρείας Schüco (βασικός προμηθευτής πρώτης ύλης).

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, στεγάζονται και χρησιμοποιούνται τα πλέον σύγχρονα προγράμματα και μηχανήματα, ενώ η διαδικασία παραγωγής έχει αυτοματοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό. Με συνεχή εκπαίδευση των μηχανικών της εταιρείας και του ανθρώπινου δυναμικού της παραγωγής, παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις επενδύοντας στο ενεργειακό κούφωμα.

Η εμπειρία μας απο το 1995 περιλαμβάνει κατασκευές αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου σε νέα κτίρια ή σε ανακαινήσεις κτιρίων προκειμένου να τα εκσυγχρονίσει, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς ενεργειακής απόδοσης, πυραντοχής και ασφάλειας. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας ειναι πιστοποιημένα ενώ, φέρουν τη σήμανση CE, δικαίωμα που προκύπτει από την τήρηση συστήματος παραγωγής FPC από την ΠΟΒΑΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτέχνων Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών).

Η εταιρεία ΖΕΡΒΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες κατασκευής και προμήθειας συστημάτων αλουμινίου, αρχιτεκτονικών εφαρμογών στη Δυτική Ελλάδα. Σήμερα, έχοντας διαγράψει μια ξεχωριστή πορεία, προχωρά δυναμικά προς το μέλλον, δημιουργώντας δίκτυο εξυπηρέτησης σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά, και το εξωτερικό. Η διεύρυνση του πελατολογίου της εταιρείας ακολουθεί ανοδική πορεία τόσο για την αξιοπιστία των συστημάτων που χρησιμοποιεί, όσο και για τις after sales υπηρεσίες που παρέχει. Η εγγύηση καλής λειτουργίας και οι οδηγίες συντήρησης που συνοδεύουν τα προϊόντα μας σας διασφαλίζουν από τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.